Dombóvári István weblap

Gólyahír: édesapa lett Dombóvári István – megható fotó

Megszületett a humorista kisfia, megható fotóval tudatta követőivel boldogságát.Igazán örömteli időszak vár Dombóvári Istvánra, ugyanis nemrég édesapa lett. A humorista szerelme, akit nyáron titokban vett feleségül, egészséges kisfiút hozott a világra.

"Azt hiszem, egész életemben erre a találkozásra vártam. Isten hozott drága kisfiam!" - írta Instagram-oldalán Dombóvári, aki egy szívhez szóló fotót is posztolt kisfiával. tovább

Meglepő, milyen munkát vállalt el Dombóvári István: visszaköltözött szülőfalujába

A humorista azt mondta, élete legjobb döntése volt visszaköltözni a szülőfalujába. Elmondása szerint örül, hogy visszatalált erre ez ösvényre és lett egy civil munkája is.

Dombóvári István humorista a jászkarajenői művelődési ház vezetője lett, erről az RTL Klub reggeli műsorában beszélt. Ezzel kapcsolatban azt is elmondta, hogy élete legjobb döntése volt visszaköltözni a szülőfalujába.

A helyi művelődési ház korábbi vezetője nyugdíjba ment, így találta meg őt a lehetőség, amiről azt mondta: közművelődési feladatokat kell ellátnia, fenntartani az intézményt és rendezvényeket szervezni. tovább

Videók